Croatian English French German Hungarian Italian Portuguese Spanish
slide show1.jpg

maticaNaša Udruga umirovljenika osnovana je dana 09.04.2011.,te su na toj osnivačkoj skupštini odabrana i rukovodeća tijela udruge, a to su: izvršni odbor, nadzorni odbor te predsjednik udruge, tajnik i blagajnik.

Trenutno udruga ima 151 člana, a osnovni zadaci i ciljevi udruge su rad na poboljšanju uvjeta života umirovljeničke populacije u našoj općini, održavanje susreta i druženja.

Udruga djeluje na području Općine Đelekovec (Đelekovec, Imbriovec), a rukovodeća tijela se sastaju 3-4 puta godišnje, a po potrebi i češće.

Naša Udruga djeluje kao ogranak Matice umirovljenika Koprivnica u suradnji sa lokalnim vlastima te županijom Koprivničko-Križevačkom.

Udruga je neprofitna organizacija čiji je glavni cilj okupljanje umirovljeničke populacije u svrhu poboljšanja uvjeta života iste te razmjena iskustava sa drugim organizacijama, druženje i općenito poboljšanje životnih prilika populacije treće dobi poznate kao i zlatna dob. Broj članova udruge se povećava iz godine u godinu što nas sve posebno veseli jer to znači da ljudi uviđaju prednost ovakve vrste zajedništva.

Prelaz za stranicu2Općina Đelekovec 2013. Sva prava pridržana  /  Design by Georg